Blog

SEO Service Malaysia Melalui Konten Organik

SEO atau Search Engine Optimization sangat penting digunakan didalam laman web ataupun blog kita. Tidak kira samada kita adalah usahawan mahupun blogger, kita mesti mahukan laman web kita berada di Google mukasurat pertama. Servis yang kita perlukan ialah belajar SEO Service Malaysia.

SEO Service Malaysia

Apakah SEO Service Malaysia?

SEO ialah teknik menaikkan laman web kita di page pertama enjin carian. Enjin carian yang paling ramai digunakan secara aktif di dunia ialah Google. Google mempunyai lebih daripada 10 mukasurat yang memaparkan laman web yang available untuk kata carian tersebut.

SEO Service Malaysia Lunaworks menaikkan laman web kita menggunakan teknik penulisan iaitu konten.

SEO Service Malaysia
Image daripada Google

Bila Waktu Applikasi SEO?

Penggunaan SEO boleh digunakan di laman web perniagaan mahupun individual. Ianya turut boleh diaplikasikan dalam penulisan di media sosial seperti Facebook dan Instagram.

Kenapa kena Guna Service SEO Lunaworks?

Jimat wang

Dengan menggunakan servis SEO Lunaworks, Tuan/Puan akan jimat wang berbanding dilaburkan ke iklan berbayar Google. Ianya bukan bermakna kita tak perlu buat iklan berbayar namun sekiranya laman web kita naik secara organik, ia lebih bertahan lama di page pertama.

Lead yang berkualiti

Apabila prospek mencari kita dan menjumpai kita di laman web, biasanya mereka adalah dalam ‘mode’ mencari. Orang yang mencari dan serius mahukan adalah lead yang berkualiti tau.

Maksudnya mereka benar-benar mahu!

Pemasaran percuma

SEO adalah diantara teknik membuat pemasaran percuma secara online. Ianya tidaklah percuma bila dikira semula masa dan juga kos kita masuk kelas, ianya masih jimat!

Bagaimana untuk Mendapatkan Servis SEO Lunaworks?

Menghadiri Kelas

Kelas SEO diadakan setiap bulan di lokasi seperti di Kuala Lumpur dan Selangor. Hanya klik link Kelas SEO Malaysia untuk melihat jadual kelas yang available.

SEO SERVICE MALAYSIA
Peserta didalam kelas Online Marketing Lunaworks

Boleh ikuti FB Page mengenai SEO Service Malaysia di link ini.

Mendapatkan Servis SEO Penulisan

Servis SEO Penulisan Lunaworks boleh didapatkan melalui emel request for quotation di suraya@lunaworks.co

Kelas eUsahawan untuk rakyat Malaysia boleh dibaca lebih lanjut disini.

Recommended Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *