eUsahawan

Tarikh Kelas eUsahawan 2023

Tarikh Kelas eUsahawan 2023

Pasti ramai usahawan sedang mencari senarai tarikh kelas eUsahawan 2023 kan? Tapi jangan risau, sebab kami akan senaraikannya di bawah bagi tujuan memudahkan pendaftaran eUsahawan anda bersama Coach eUsahawan 2023 – Coach Suraya Ali.

KURSUS eUSAHAWAN INI ADALAH PERCUMA ANJURAN MALAYSIA DIGITAL ECONOMY CORPORATION (MDEC) YA!

eUsahawan program digital marketing ini juga telah membantu seramai lebih 490,000 usahawan sejak 2016, dan kini ia kembali lagi pada tahun 2023 dengan modul yang lebih updated, serta sesuai dengan perkembangan semasa.

Tarikh Kelas eUsahawan 2023

Senarai Tarikh Kelas eUsahawan 2023

Di bawah merupakan senarai tarikh kelas eUsahawan 2023 seterusnya yang dikendalikan oleh Coach Suraya Ali.

Pastikan anda membaca tarikh dan lokasi sebaiknya kerana terdapat dua pilihan yang diberikan sama ada secara online ataupun face to face.

Peringatan: Anda hanya boleh PILIH SATU TARIKH sahaja ya!


Kelas Online Zoom Meeting

Sekiranya Tuan Puan mempunyai ejen atau kawan-kawan usahawan seramai 40 orang (satu kelas), Coach Suraya Ali boleh hadir dan mengajar secara percuma menggunakan kuota eUsahawan. Emelkan details dan contact number anda ke coach.surayaali@gmail.com.

Jika anda berminat dengan artikel sebegini, pastikan anda juga mendapatkan artikel-artikel ilmiah dan isu-isu semasa terutamanya berkaitan dunia perniagaan dan pemasaran digital di surayaali.com!


(Penafian: Kandungan program mungkin berubah mengikut modul terbaru eUsahawan bergantung kepada keputusan pengurusan)

Recommended Articles

Leave a Reply

%d bloggers like this: